آنفولانزا معمولاً بهخودیخود و با روشهای طبیعی که در خانه به کار میرود بهبود مییابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبتهای پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روشهای درمانی که بسته به شرایط بیمار میتوان از آن استفاده کرد، یکی از راههای مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.
با استفاده از سرم نمکی یا محلول آبنمک شستشوی بینی و حلق را انجام دهید.
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
علاوه بر استفاده از این دارو، توصیه میشود از نوشیدن مایعات غافل نشوید و در خانه حتما استراحت نمایید.
دراین بخش در مورد آنفولانزا، علائم ، درمان و پیشگیری از آن صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
ویروس آنفولانزا راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفولانزا
سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها میتواند منجر به بستری یا مرگ و میر در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماریهای تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، میشوند.
این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی میشود، از راههای مختلفی میتواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.
تظاهرات عمومی، یعنی تأثیر بر کل بدن (لرز، تب، سردرد، درد عضلانی گسترده، احساس آنفولانزا جدید خستگی و ضعف عمومی).
میوهها و سبزیجات تازه باید بهوفور مصرف شوند. دستها باید به طور مکرر شسته شوند. استفاده از ماسک برای کاهش شیوع بیماری مناسب است.
امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی
عوارض واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان: عوارض جانبی و علائم استفاده از نوع اول واکسن آنفولانزا بسیار به بیماری سرما خوردگی شبیه میباشد.
اما نباید نگران عوارض خطرناک تری باشید، زیرا در واکسن آنفولانزا، ویروس های مرده از این بیماری وجود داشته و نمیتواند برای شما عوارض حادی ایجاد کند.
سرفه: سرفه خشک و مداوم یکی از علائم آنفولانزا در بزرگسالان و کودکان است. گاهیاوقات، ممکن است در دوران بیماری تنگی نفس هم داشته باشید.